Sült bárányhús gyümölcsös kuszkuszban csicseriborsó-pürével, sült citromos joghurttal
sponsored links
Ezt a csodás marokkói stílusú egytálat még a múlt héten készítettem Jamie Oliver egyik könyvébõl adaptálva. Jamie receptjei általában nem okoznak csalódást, és ez most sem volt másként. Imitt-amott azért megvariáltam a mennyiségeket, mert van, hogy Jamie túlzásokba esik - legalábbis az én ízlésemhez képest.
Ismét egy nagyszerû étellel bõvült a repertoárunk, örülök, hogy erre esett a választásom. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hozzávalók
1,5 kg csontos bárányhús, a lehetõ legtöbb zsíros, illetve faggyús résztõl megszabadítva (vagy kisebb súlyú színhús)
kisebb maréknyi rozmaringlevélke
a fûszerkeverékhez
1 tk római kömény
1 tk édeskömény
1 ek fekete bors
1 ek koriandermag ...