Sült báránycomb, sült spenótos babbal

2011-05-18

sponsored links


Gyerekkoromban nagyon sokszor fogyasztottunk bárányhúst.,így nem idegen tõlünk. Sokan idegenkednek tõle, hogy kellemetlen szaga és mellékízevan. Hát nincs és nagyon finom.
A báránycombot elõzõ este bepácoltam és hûtõbe tettem egyéjszakára.

Sült báránycomb, sült spenótos babbal

Sült báránycomb hozzávalói:
  • 1,5 kg báránycomb
  • rozmaring
  • 1 citrom
  • 7 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • bors
  • oregánó
A báránycombot megmostam, majd papírtörlõvel szárazratöröltem. A húsba több helyen késsel nyílásokat készítettem, amelybe beleraktama fokhagymákat. A húst bedörzsöltem sóval, borssal, rozmaringgal, oregánóval.Leöntöttem 3-4 evõkanál olívaolajjal, a citrom levével és a tálat fóliávallezártam és egy éjszakára hûtõbe tettem.
Másnap a páclével együtt 180 fokosra elõmelegített sütõbeteszem, úgy hogy alufóliával lezárom a sütõtálat és...

Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2011/05/...

sponsored links

Keres?s