Sült baromfi (csirke, kacsa, liba, pulyka...) torta
sponsored links
Végre! Alig vártam már, hogy megfelelõ alany akadjon a horgomra, akinek ilyen nemtortánakkinézõ hús-jellegû tortát készíthetek! Unokatesóm szeret enni - nem kizárólag édességet - ezért sültcsirke formájában kapta meg a kettõt ötvözve, emígyen válva áldozatommá.
Pfújjj, csoki ízû sültcsirke :-) Az agyam nem biztos, hogy rá tudna arra állni, hogy a látvány nincs összhangban az ízzel, na de nem nekem kellett megenni, a megvalósítás meg legalább érdekes kihívás volt!
Már készítettem Hamburger(tortá)t, aminél szintén ez volt az asszociációm az ízzel-látvánnyal kapcsolatban, és most ne beszéljük a macskáról, lóról, és egyéb állatfajtákról, mert alap esetben azt sem kívánja megenni az ember. Akkor már inkább sültcsirke!
Amennyire látványos és bonyolultnak tûnõ, annyira egyszerû a megvalósítása, ráadásul a fényképezõt is szereti! Olyan lett, mintha nem is én csináltam volna!
Biztosan így dolgoznak az ételfotósok is, csak õk mûanyagból készítik el "modelljeiket". Ha egy igazi csirkét (mármint sülve) fotóztam volna le, nem lett volna ennyire látványos szerintem.
Egy kicsit dagi lett, ezért lehet, hogy megilletné a kacsa- vagy ...