Sült ananász

2014-03-30

sponsored links

 

_DSC1621.JPG

 

Nemrég két termetes ananászt is beszereztem két különbözõ helyrõl , egyenként több mint két kilósakat!

Az egyik elfogyott nyersen, a másikat pedig desszertnek készítettem el.

Meghámoztam úgy, hogy körben leszabdaltam a héját, majd az alját levágtam.

_DSC1600.JPG

Hat vastag karikát vágtam, aminek a fás közepét kimetszettem.

_DSC1604.JPG

Sütõpapírral kibélelt sütõlemezre fektettem õket,megszórtam barna cukorral .

Illatos szegfûszeggel és fahéjjal ízesítettem. Mindkettõt frissen õröltem.

_DSC1607.JPG

Volt a hûtõben 3 tojásfehérjém, amit macaronnak szántam, de itt végezte mandula nélkül.Ez sem olyan rossz hely azért nekik!

Felvertem egy evõkanál cukorral és pici sóval õket és az ananászkarikák tetejére kanalaztam.

_DSC1614.JPG

Forró sütõben 15 percig sütöttem.

Kis levet eresztett, ami a cukorral öszekeveredve csodás szirupot eredményezett.

Tálaláskor ezt rá lehet csorgatni.

Meleg, fûszeres,zamatos finomság ami szerintem kihagyhatatlan, egyszerûen ellenállhatatlan!

_DSC1620.JPG

Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom Megosztom


Folytats a blogon ... mikormennyi.blog.hu/2014/03/30/sult_a...

sponsored links

Keres?s