Süllõ rántva sült burgonyával, tartármártással
sponsored links
Május 1-én volt ez a finom étel az ebédünk, ami még a halakat árusító eladó szerint is a világ legfinomabb hala - és ez igaz, de szerintünk is. Szoktunk vásárolni pontyot is, de csak halászlébe. A másik kedvenc a pisztráng. Leírás nem kell róla, mert egyszerû az elkészítése és van is már több is a blogomban. Volt még hideg meggyleves tejszínhabbal és túrós-kókuszos-csokis palacsinta.
Ezekrõl nem készült fotó, mert leves is van és palacsinta is több a blogomban.
A meggyet még tavaly nyáron tettem el a mélyhûtõbe, hogy amikor tavasszal még nem lehet kapni és meleg lesz május 1-én - és meleg volt - akkor elkészítem.
Ebéd után elmentünk a Városligetbe egy kis majálisozásra, és betértünk az állatkertbe is. Az állatkertet nagyon szeretjük, egy évben többször is elmegyünk.
Ezekrõl nem készült fotó, mert leves is van és palacsinta is több a blogomban.
A meggyet még tavaly nyáron tettem el a mélyhûtõbe, hogy amikor tavasszal még nem lehet kapni és meleg lesz május 1-én - és meleg volt - akkor elkészítem.
Ebéd után elmentünk a Városligetbe egy kis majálisozásra, és betértünk az állatkertbe is. Az állatkertet nagyon szeretjük, egy évben többször is elmegyünk.