Süllõ filé zöldborsó rizottóval
sponsored links
Eredetileg ezzel az étellel készültem az aktuális VKF!-re. A kiírás után néhány nappal készítettem, elmentettem, mivel a játékszabály szerint április 7-15 között kell közzétenni. Igen ám, de azóta a Szuflé magazinban megláttam egy nagyon hasonló receptet (roston sült pisztráng zöldborsórizottóval).
Idõközben a süllõnek is fogási tilalma van, ezért a halárusoknál nem lelhetõ fel még egy ideig. Ettõl függetlenül az étel receptjét közzéteszem, mert nagyon finom, mentsétek el és amint lehet újra süllõt venni (április 28 után) nyugodtan készítsétek el. Én pedig a VKF!-re készítek a héten egy másik ételt, szerencsére már az is megvan, hogy mit.
Hozzávalók:
1 közepes méretû süllõ egészben, só, bors, olívaolaj
Hozzávalók a rizottóhoz:
1 kis fej vöröshagyma
olívaolaj
30 dkg rizottó rizs (carnaroli)
kb. 1 liter zöldség vagy csirke alaplé ...