Süldõcsászár-tekercs
sponsored links
Most, hogy mindjárt itt a hétvége - sõt esetleg esni is fog két hónap után elõször - lehet gyúrni a gyors salátáknál vagy leveseknél komolyabb dolgokra is, például egy jó nagy darab, enyhén zsíros húsra....
Tudom, a süldõcsászárhoz a legfontosabb hozzávaló egy tuti hentes. Ahol lehet egyáltalán ilyet húst kapni. Én most kedves gasztrobloggeri együttmûködés keretében szereztem be a Vásárcsarnokból, hogy azután egy hétre rá helyben is belefussak, az ment gyorsan a mélyhûtõbe, így most, hogy lassan egy éve megláttam a GoodFood címlapján mindjárt gyorsan megcsinálom kétszer, annyira jó lett. Olyan igazi vasárnapi együnk-sok-húst-és-aludjunk-rá-egyet-délután. Mostmár tényleg jöhetne egy kis esõ vagy fagy is, mert olyankor az igazi.
Hozzávalók: (4-6 személyre) ...