Súlyosan addiktív popkorn - filmes esték

2011-11-03

sponsored links


Volt már, hogy széttártad a karod, és csak pörögtél, pörögtél nagyon sebesen? Hát olyan a szerelem: zakatol a szíved és fejtetõre áll a világ, de ha nem vigyázol, ha nem szegezed a tekinteted egy nyugodt pontra, könnyen elszédülsz tudod - és akkor nem látod, mi történik körülötted az emberekkel és azt sem, hogy mindjárt elesel.

(Átkozott boszorkák c. film)

A legigazibb mozinézõs rágcsa most következik. Igen. A popkorn. A pattogatott kukorica. Teljesen rászoktunk, mióta mozizunk. A DM-ben vettem egy fél kilós bio pattogatni való kukoricát pár hete, már nem sok van a zacsiban. 
Eleinte natúran készítettük, aztán rátaláltam erre a receptre. Ma este meg is csináltam, és gyorsan le is fotóztam, mert nem éri meg a holnapot... A receptet átalakítottam, mert kis hazánkban nemigen lehet különbözõ cukorszirupokhoz jutni, így leegyszerûsítettem. Emellett pontatlan is, ha a hölgyemény instrukciói szerint készítettem volna, szenet vettem volna ki a sütõbõl. Vagy a hõfokot adta meg rosszul, vagy az idõt. Mindegy. Én már a jó receptet közlöm, magyarosítva, egyszerûsítve. Ilyenkor jövök rá arra, mennyire nem mindegy, mit irkál le az ember lánya egy receptben... Nagy kincs egy pontos és megbízható szakácskönyv vagy ...

Folytats a blogon ... szellemafazekban.blogspot.com/2011/11...

sponsored links

Keres?s