Sörös-paradicsomos sült kolbász - Cârna?i prãji?i cu ro?ii ?i bere
sponsored links
Hozzávalók 4 személyre: 4 szál kolbász, 25 dkg koktélparadicsom, 1 fej fokhagyma, 2 dl sör, 1 evõkanál zsír, rozmaring, só, bors, csilipehely.
Elkészítése: A zsírt felhevítjük a serpenyõben, beletesszük a kolbászt és nagy lángon pirítjuk, míg kérget nem kap. Ekkor megfordítjuk, másik felét is megsütjük, majd áttesszük egy hõálló tálba, mellétesszük a félbevágott paradicsomokat, a fokhagymát meg a rozmaringot és rátöltjük a sört. Forró sütõben, 15 percig sütjük. Ropogós héjú friss kenyérrel tálaljuk.
Cârna?i prãji?i cu ro?ii ?i bere
Ingrediente: 4 fire cârna?i proaspe?i, 250 g ro?ii Cherry, 1 cãpã?ânã usturoi, 200 ml bere, 1 lingurã unturã, rozmarin, sare, piper, fulgi chili.
Prepararea: Untura se încinge în tigaie, se pun cârna?ii ?i se prãjesc pe foc mare, pânã primesc o crustã pe exterior. Se întorc ?i pe partea cealaltã, se prãjesc, apoi se a?azã într-o tavã termorezistentã. Se pun lângã ro?iile tãiate în douã, usturoiul ?i rozmarinul, se presarã cu piper ?i fulgi chili ?i se toarnã berea. Se introduce în cutorul fierbinte pentru 15 minute. Se serve?te cu pâine proaspãtã.