Sörbunda alatt sült karaj krumplival

2014-07-04

sponsored links

    Praktikus recept, hiszen a köret és a hús együtt készül el, csak annyi a dolgunk hogy felszeleteljük a húst, kockákra vágjuk a krumplit, összekeverjük a sörös tésztát és tepsibe tegyük, aztán már mehet is a sütõbe.:)

    Hozzávalók:
    50 dkg sertéskaraj
    3 dl sör
    3 tojás
    8 evõkanál liszt
    1 kg burgonya
    só, bors, petrezselyem
      A húst vékony szeletekre vágjuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Egy tálba tesszük a tojást, sört, sót, borsot, petrezselymet és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük habverõvel. A krumplit meghámozzuk, megmossuk, és kockákra vágjuk.
      Egy tepsit kiolajozunk, a hússzeleteket belemártogatjuk a masszába, majd lerakosgatjuk a tepsi aljára.
      A krumplit beleöntjük a masszába, összekeverjük, majd ráöntjük a hús tetejére. Alufóliával letakarjuk és kb. 30 percig így sütjük, majd leszedjük a fóliát és kb. 15-20 percig sütjük még, míg szép barna nem lesz a teteje. A receptet itt találtam. 



      Folytats a blogon ... konyhavirtuoz.blogspot.com/2014/07/so...

      sponsored links

      Keres?s