Sörbunda alatt sült karaj krumplival
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj
3 dl sör
3 tojás
8 evõkanál liszt
1 kg burgonya
só, bors, petrezselyem
A húst vékony szeletekre vágjuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Egy tálba tesszük a tojást, sört, sót, borsot, petrezselymet és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük habverõvel. A krumplit meghámozzuk, megmossuk, és kockákra vágjuk.
Egy tepsit kiolajozunk, a hússzeleteket belemártogatjuk a masszába, majd lerakosgatjuk a tepsi aljára.
A krumplit beleöntjük a masszába, összekeverjük, majd ráöntjük a hús tetejére. Alufóliával letakarjuk és kb. 30 percig így sütjük, majd leszedjük a fóliát és kb. 15-20 percig sütjük még, míg szép barna nem lesz a teteje. A receptet itt találtam.
Egy tepsit kiolajozunk, a hússzeleteket belemártogatjuk a masszába, majd lerakosgatjuk a tepsi aljára.
A krumplit beleöntjük a masszába, összekeverjük, majd ráöntjük a hús tetejére. Alufóliával letakarjuk és kb. 30 percig így sütjük, majd leszedjük a fóliát és kb. 15-20 percig sütjük még, míg szép barna nem lesz a teteje. A receptet itt találtam.