Sóágyon sült tengeri sügér
sponsored links
Ismét egy nagy elnézést kell kérnem, mivel elég hosszú idõn keresztül hallgatózásba burkolóztam és nem is mentegetõzöm, hiszen egy mentségem van a fáradtság és a lustaság, mire lett volna idõm írni, akkora már elmillant az ihlett és inkább a nagy fekete dobozt bámultam, míg álomba nem zuhantam! Ez van, de ma megerõszakoltam magam és végre az ihlett is megszállt, illetve a recept is pont passzolt a mai vacsinkhoz, mert cozze alla marinare-t(lásd: Tengeri herkentyûk,) készítettem, és a fõzõ iskoában készített halakkal is el vagyok maradva, többek között, hát akkor miért ne írnék?!
A mai recepttel úgy voltam elsõ neki futásra hogy ugyan már, ilyet szoktam készíteni, és ráadásul a francia tanfolyamon is készítettük, de amikor elérkezett az idõ, hogy megcsináljuk, finoman szólva is pofára estem, hiszen teljesen más technika, a jó öreg olasz konyhára jellemzõ nemes egyszerûség, gyorsaság az ami jellemzi, vagyis egy újabb nagyszerû dolgot tanultam és ajánlom mindenkinek, nem csak halnál alkalmazható, hanem például egészben sült csirkéhez is.
A sóágyhoz, tojásfehérjét kell habbá verni, majd ebbe óvatosan belekeverni a ...