Sóskás marhagombócleves

2014-04-14

sponsored links


Néha olyan nehéz levest fõzni. Ti nem szoktatok úgy járni, hogy adott néhány alapanyag, de már valahogy unjátok a megszokott kombinációkat, és nem tudjátok, mit fõzzetek belõlük, hogy finom, klasszikus ízû, de mégis másabb leves legyen az eredmény? Nos, így jártam én is, amikor nem tudtam, mit kezdjek a darált marhahússal. A sóska feldobta jócskán az ízét; sokan ettünk belõle, és mindenkinek nagyon ízlett. Próbáljátok ki ti is. Akár az ünnepre is megfelelõ gazdag, a tavasz nyomát magán viselõ leves.

Sóskás marhagombócleves

Hozzávalók 7-8 személyre: 60 dkg darált marhahús, 1 tojás, 3-4 cikk fokhagyma, só, bors, zsemlemorzsa, 3 sárgarépa, 1 nagy hagyma, 1-2 petrezselyemgyökér, 1/2 kisebb zeller, 2 krumpli, 20-25 dkg zöldborsó, 3 dkg rizs, 2 evõkanál liszt, 2 dl ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2014/04/s...

sponsored links

Keres?s