Sósan és édesen
sponsored links
Michel Roux nem egyszerûen csak háromcsillagos szakács. Miután Francia- országban kitanulta a cukrászatot, fivérével Angliában alapított éttermet, amely Franciaországon kívül elsõként szerzett három Michelin-csillagot.
Megszerezte a Meilleur Ouvrier de France címet cukrászat sportágban, 2004 óta a francia becsületrend lovagja, megkapta a Brit Birodalom Érdemrendjének tiszti fokozatát is (OBE).
Étterme, a Waterside Inn tavaly ünnepelhette azt, hogy kerek 25 éven át sikerült megõriznie a három Michelin-csillagot. (A hely egyébként ugyanabban a London melletti kis faluban mûködik, ahol Heston Blumenthal Fat Duckja).
A konyhát már évek óta ifjabb Roux vezeti, idõsebb Michel Roux ugyanakkor sorozatosan adja ki új és újabb könyveit, közben francia akcentusával évtizedek múltán ...
Megszerezte a Meilleur Ouvrier de France címet cukrászat sportágban, 2004 óta a francia becsületrend lovagja, megkapta a Brit Birodalom Érdemrendjének tiszti fokozatát is (OBE).
Étterme, a Waterside Inn tavaly ünnepelhette azt, hogy kerek 25 éven át sikerült megõriznie a három Michelin-csillagot. (A hely egyébként ugyanabban a London melletti kis faluban mûködik, ahol Heston Blumenthal Fat Duckja).
A konyhát már évek óta ifjabb Roux vezeti, idõsebb Michel Roux ugyanakkor sorozatosan adja ki új és újabb könyveit, közben francia akcentusával évtizedek múltán ...