Sós rudacska - napraforgómaggal, szezámmaggal, lenmaggal

2011-04-28

sponsored links

Ezt a süteményt már elkészítettem húsvét elõtt próbaként csak lenmaggal. A rudacskák viszonylag gyorsan eltûntek a tányérról, ahogy valamelyik családtag arra járt, csak bekapott egyet. Ezért biztos voltam abban, hogy anyukáméknál és anyósoméknál is sikere lesz.

A receptet érdemes jól eltenni, a süteményt akár hirtelen felindulásból is el lehet készíteni :)




Hozzávalók (dupla adag!):

  • 40 dkg liszt

  • 20 dkg vaj

  • 2 teáskanál só

  • 2 kis pohár tejföl (350 g összesen)

  • tojás (a tetejét megkenni)

  • 2 evõkanál magkeverék - szezámmag, lenmag, hántolt napraforgómag - vegyesen


  • A liszttel összemorzsoljuk a vajat, majd hozzáadjuk a sót és a tejfölt...

    Delivered by FeedBurner

    Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

    sponsored links

    Keres?s