Sós karamellás kréker

2017-06-06

sponsored links

Egy gyorsan és néhány hozzávalóból elkészíthetõ receptet hoztam. Aki szereti a sós-édes kombinációt, az biztosan imádni fogja. A receptet még Kiskanálnál találtam régebben.


Hozzávalók
  • 60 db Tuc keksz (a kisebb fajtából)
  • 11 dkg vaj
  • 11 dkg barnacukor
  • 10 dkg étcsokoládé

Elkészítés
  1. Egy sütõpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk a kekszeket.
  2. A vajat a cukorral összemelegítjük. Ha felforrt, még 3 percig hagyjuk forrni.
  3. Óvatosan ráöntjük a kekszre, majd elõmelegített sütõben, 160 fokon 6 percig sütjük. Hagyjuk kihûlni.
  4. A csokit felolvasztjuk, majd rákenjük a karamellás kekszre.
  5. Hûtõbe rakjuk a csoki megdermedéséig, majd kisebb darabokra törjük.

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2017/06/sos-...

sponsored links

Keres?s