Sólet

2012-04-17

sponsored links


  Hozzávalók: 1/2 kg.  tarkabab,  szalonna, kolbász, vöröshagyma , fokhagyma,kevés zöldpaparika, kis darabka paradicsom, fûszerek : pirospaprika, õröltbors, só, csípõspaprika,zsír, kevés liszt, gersli.
Elkészítése:  Elõzõ nap  beáztattam a babot. A vöröshagymát apró kockákra fölvágtam , a szalonnát fölszeleteltem( volt még külön is egy darabka szalonnabõr). A szalonnát  kisütöttem még tettem hozzá kevés zsírt majd  hozzá tettem a vöröshagymát kicsit dinszteltem ezután szórtam rá pirospaprikát , borsot, csípõspaprikát,fokhagymát, sót   és ráöntöttem a babot  annyi ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/04/...

sponsored links

Keres?s