Sóbundás kacsamell

2012-10-15

sponsored links


Marka oldalán a múltkoriban láttam egy nagyon ínycsiklandó képet és receptet.
Nosza, amikor legközelebb a piacon jártam vettem egy kacsamellet és Marka leírását követtem. Megtisztítottam, megmostam és szárazra töröltem a pecsenyekacsa mellet.

0,5 kg durva szemû sóba kevertem egy evõkanál cukrot, 1 evõkanál durvára tört feketeborsot és egy teáskanál kakukkfüvet.

Egy mély üvegtál alját beszórtam kb. fél cm vastagon a fûszerezett sóval, ráfektettem a kacsamellet bõrével lefelé és beborítottam a kevert sóval. Tartsunk meg a sóból egy bõ marékkal!

Naponta óvatosan leöntöttem a keletkezett folyadékot és a kikukucskáló részeket beszórtam a fûszerezett sóval.

5 nap helyett 7 napig áll nálam a kicsike, majd lesepertem róla a fûszeres só bundát és ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2012/10/sob...

sponsored links

Keres?s