Só, fokhagyma, kapor, uborka, joghurt
sponsored links
Hogy közhelyes legyek, az egyszerû mindig nagyszerû, így a joghurtos uborkasaláta is.
Amibõl készült:
Az uborkákat a tökgyaluló betéttel a hosszukra merõlegesen csíkokra reszeltem, elkevertem sóval és 3 cikk zúzott fokhagymával, majd kb. 30 percet állni hagytam.
Miután kinyomkodtam az uborka levét, ráreszeltem még 3 cikk fokhagymát, rászórtam az apróra vagdalt kaprot, elkevertem a lecsöpögtetett joghurttal, és visszatettem a hûtõszekrénybe.
Abbahagyhatatlan.
Amibõl készült:
- 1 kisebb kígyóuborka
- 6 db kovászolni való uborka
- 6 cikk fokhagyma
- 1 pici csokor kapor
- 1 lapos evõkanálnyi só
- 7 dl-nyi natúr joghurt
Az uborkákat a tökgyaluló betéttel a hosszukra merõlegesen csíkokra reszeltem, elkevertem sóval és 3 cikk zúzott fokhagymával, majd kb. 30 percet állni hagytam.
Miután kinyomkodtam az uborka levét, ráreszeltem még 3 cikk fokhagymát, rászórtam az apróra vagdalt kaprot, elkevertem a lecsöpögtetett joghurttal, és visszatettem a hûtõszekrénybe.
Abbahagyhatatlan.