Sívacsora 1
sponsored links
Mit csinál a blogger, amikor síel? Síel naphosszat, aztán meg már sötét lesz, és akkor jön a csacsikacsalád, aki éhes, így fõz. Nem szeretünk osztrák félpanziót kérni, mert egy héten legalább háromszor egybesült sertéshússzeletet adnak valamilyen öntettel, amitõl mindannyiunkat kiráz a hideg. Háni azt is hozzá szokta tenni, hogy egyébként mindegy is, hogy milyen ízû, számára annyira visszataszító egy szelet hús a tányéron leöntve, hogy már a látványtól kész van.
Nekem pedig, szerencsére nem okoz gondot a fõzés, illetve szeretjük ha van saját nappalink, ahol társasozhatunk, kártyázhatunk, fetrenghetünk, így a pálya menti apartmanokat részesítjük elõnyben.
Az elsõ síeléssel töltött nap vacsorája a paradicsomos spagetti húsgombóccal, amihez a hozzávalókat a Sparban vettem, és jól megmondom azt is mennyibe került ez a vacsora. Mielõtt a szupertudatosak beszólnának, jelzem, itt a gasthof levesek is porból készülnek, és a császármorzsa is, illetve a vínersniccelhez a krumplipüré szintén por, a sültkrumpli meg fagyasztott szörny, tehát organikus ételhez parasztháznál (nyáron), vagy Salzburgban juthatnánk legközelebb, amúgy meg kell néha a junkfood, miheztartás végett.
A mai hozzávalóknál nem a mennyiség, hanem az ár lesz elöl
Hozzávalók
1,59 barilla spagetti ...