Sárgarépás sült rizs diós bundában sült lazacpisztránggal

2014-03-07

sponsored links

DSC_5028

Sárgarépás rizs diós bundában sült lazacpisztránggal

Hozzávalók 2 személyre:

A halhoz: 2 db kb. 120 grammos bõrös lazacpisztráng filé, 50 g liszt, 50 g dióbél, frissen õrölt feketebors, semleges ízû olaj a sütéshez

A rizshez: 1 salotta hagyma, 20 g friss gyömbér, 1 nagy gerezd fokhagyma, 200 g sárgarépa, kevés földimogyoró olaj, 250 g hosszúszemû, salátához való vagy basmati rizs (többször váltott vízben átmosva), 1/2 lime és 1/2 narancs frissen facsart leve, 3-4 ek. szójaszósz, só, frissen õrölt feketebors, 1/2 tk. frissen õrölt koriander, 1/2 tk. frissen reszelt szerecsendió, 1/2 tk. kurkuma, 1/2 tk. õrölt füstölt pirospaprika, könnyû, hal- vagy zöldség alaplé (esetleg víz, nálam most a pisztráng gerincébõl és a ...

Folytats a blogon ... tarkabarka.cafeblog.hu/2014/03/07/sar...

sponsored links

Keres?s