Sárgarépás-fahéjas-pekándiós zabkása
sponsored links
Hozzávalók személyenként:
- 3 dkg zabpehely
- 1 csipet õrölt fahéj
- 1 evõkanál chiamag
- 1 dl Cocomas Ori kókuszvíz
- 1/2 közepes sárgarépa
- méz
- 1 dl Del Coco kókusztejszín
- pekándió
- A zabpelyhet összeforgattam a fahéjjal.
- A sárgarépát meghámoztam, lereszeltem.
- A kókusztejszínt a méz hozzáadásával lágy habbá vertem.
- A következõ sorrendben pohárba adagoltam: fahéjas zabpehely, chiamag, kókuszvíz, sárgarépa, kókuszhab.
- Lefedve 1 éjszakára hûtõbe tettem.
- Másnap durvára vágott pekándióval meghintve tálaltam.
A recepthez kókuszvizet és kókusztejszínt a KókuszVilágnál tudtok beszerezni. A klassz háttér most is a Fotókelléktõl, a receptet pedig megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin májusi számában is.