Sárgarépás-fahéjas-pekándiós zabkása

2017-07-14

sponsored links




Hozzávalók személyenként:





  • A zabpelyhet összeforgattam a fahéjjal.
  • A sárgarépát meghámoztam, lereszeltem.
  • A kókusztejszínt a méz hozzáadásával lágy habbá vertem.
  • A következõ sorrendben pohárba adagoltam: fahéjas zabpehely, chiamag, kókuszvíz, sárgarépa, kókuszhab.
  • Lefedve 1 éjszakára hûtõbe tettem.
  • Másnap durvára vágott pekándióval meghintve tálaltam.



A recepthez kókuszvizet és kókusztejszínt a KókuszVilágnál tudtok beszerezni. A klassz háttér most is a Fotókelléktõl, a receptet pedig megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin májusi számában is.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/07/sargarepa...

sponsored links

Keres?s