Sárgarépás csirkevagdalt kolbásszal

2012-03-24

sponsored links


Ezt a különleges finomságot néhány héttel ezelõtt készítettem a Székely Konyhának a húsvéti összeálltásba. Igazából valami egyszerût és olcsót akartam, de mégis különlegeset. Így hát darált csirkehúsból hoztam össze korábbi tapasztalataimra alapozva. A tálalás és a dizájn a lányom munkája, sikerét bizonyítja, hogy hamar elfogyott, és Rozinak a pótleányomnak is nagyon ízlett. 


Sárgarépás csirkevagdalt kolbásszal 

Elkészítési ideje: 1-1,5 óra. Mutatós fogás, ami más alkalmakkor is tálalható hidegtálon.

60 dkg darált csirkehús (comb és mell), 15-20 dkg füstölt kolbász, 1 közepes sárgarépa, 3-4 cikk fokhagyma, 1 kis fej ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/DXGM...

sponsored links

Keres?s