Sárgaborsó fõzelék római köménnyel, kefirrel, pirított hagymával

2013-11-22

sponsored links

sargaborsofozelek romai komennyel2

Kicsit hosszúra nyúlt a cím. Na, de sebaj, annál kevesebb idõbe telik elkészíteni. Más, mint ahogyan általában fõzöm, azt leszámítva, hogy most is önmagával sûrítettem be. Én leginkább "feltétlenül" szeretem a fõzelékeket, de ehhez a sárgaborsóhoz adta magát a sült hagyma. Azt meg magában is bármikor enni tudnám.

Elõkészület: 5 perc

Fõzési idõ: kb. 35 perc

Hozzávalók (2 - 3 fõre)

35 dkg sárgaborsó

1 nagyobb fej lilahagyma

1 gerezd fokhagyma

1 kisebb fej vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... rizsazzunk.cafeblog.hu/2013/11/22/sar...

sponsored links

Keres?s