Sárgabarackos sertéscsíkok édesen, pikánsan
sponsored links
Az édes-sós ételek kedvelõinek!
20 éves koromban egy szállodában dolgoztam recepciósként. Akkor még úgy gondoltam, hogy a nyelvtudásomat az idegenforgalomban fogom kihasználni, de egy idõ után rájöttem, hogy a 12 órás éjszakai mûszak meg az idióta vendégek nem nekem valók... (Aztán elmentem egy nyárra felszolgálni és csak erõsödött bennem ez az érzet )
A lényeg, hogy a hosszú és néha eseménytelen munkaórák alatt volt idõm bulvárlapokat olvasgatni, amikben receptek is voltak. Egy csomót kimásoltam, de mivel O fõzõtudományom volt, csak nagyon kevés került megvalósításra.
A most következõ az egyik kivétel, bár eredetileg csirkemell volt a leírásban, de azt a gyors kiszáradás miatt inkább lecseréltem.
Sárgabarackszószos sertéscsíkok
Hozzávalók 4 fõre:
70 dkg sertéscomb vagy lapocka ...