Sárgabarack krémleves málnával
sponsored links
Tavaly a diplomaosztóm alkalmából tartott családi ebéden ez volt az egyik leves. 10 perc alatt elkészíthetõ, nagyon egyszerû, de szépen tálalható és az édes levest nagyon jól feldobják a savanykásabb málnaszemek. Bátran próbáljátok ki, itt a szezon! :)
50 dkg sárgabarack
2 evõkanál cukor
1 teáskanál citromlé
1 kávéskanál õrölt fahéj
1 csipet õrölt szegfûszeg
1 marék málna
A kimagozott gyümölcsöt felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi és addig forraljuk, amíg a barack teljesen puhává válik, szétomlik. Összeturmixoljuk, hûtõbe tesszük és tálaláskor pár szem málnával és a gyümölcs levével díszítjük.
50 dkg sárgabarack
2 evõkanál cukor
1 teáskanál citromlé
1 kávéskanál õrölt fahéj
1 csipet õrölt szegfûszeg
1 marék málna
A kimagozott gyümölcsöt felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi és addig forraljuk, amíg a barack teljesen puhává válik, szétomlik. Összeturmixoljuk, hûtõbe tesszük és tálaláskor pár szem málnával és a gyümölcs levével díszítjük.