Sárgabarack - krémleves

2011-07-20

sponsored links

Egy evidens leves barackbefõzés közben: mást úgysem nagyon találni a konyhában, de barack van bõven. Találtam hozzá a hûtõben "ízfokozónak" egy kis aszalt változatot is, hogy teljessé tegyem az élményt. Hidegen is, melegen is tökéletes. Azt még elárulom, hogy túrós-barackos rétes készült hozzá - a változatosság kedvéért.

Hozzávalók:

- 1 kg magozott, felaprított sárgabarack

- 100 g aszalt sárgabarack

- 1 dl fehérbor

- 5 evõkanál méz

- 1/2 liter tej

- 2 dl tejszín, habbá verve

- 2 evõkanál kukoricaliszt

- mentalevél a tálaláshoz...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/07/20/sa...

sponsored links

Keres?s