SÜLTPAPRIKÁS JUHTÚRÓS BOURSIN - MAGYAR FINOMSÁGOK
sponsored links
A Szalámiboltban nem csak húskészítményeket találtok, hanem sok más finomságot is, mint például sajtokat vagy éppen juhtúrót! Ez alkalommal Ildikó egy guszta kis csomagot készített nekem az egyik új termékükbõl, a Racka juhtúróból. Nagyon ízletes, igazán minõségi juhtúró, csak kenyérrel és friss paradicsommal is ideális választás egy gyors, nyári vacsorának! Egybõl rengeteg ötletem támadt, mi mindent lehetne készíteni belõle, de mivel idõközben a meleg is gõzerõvel beköszöntött, így egy kis tunki készült belõle. A boursin egy krémsajt féleség, amely Normandiából, Franciaországból származik. 1957 óta készítik különbözõ ízekben, nevét pedig megalkotójáról, Francois Boursin-rõl kapta. Nagyon hasonló kencét otthon is kreálhatunk, összedobni egyáltalán nem starpás! Ezt a kis dagasztás nélküli kenyeret sütöttem meg hozzá, erre kenegettük a krémet. Keressétek a Racka juhtúrót a Szalámiboltban és próbáljátok ki a következõ receptet!
Hozzávalók:
1 db közepes méretû, piros kaliforniai paprika
löttyintésnyi olívaolaj
tarkabors
tengeri só
100 g natúr krémsajt (nálam Philadelphia) ...