SÜLT CÉKLA LANGYOS KECSKESAJTTAL
sponsored links
Sokszor belefutok abba aproblémába, hogy tél végén jut eszembe: hoppá, idén sem ettem elég céklát!Pedig a cékla annyira egészséges, és mennyeien finom zöldség, hogy kár lenneméltánytalanul kezelni. Tudom, hogy sokan összekötik a menza-éményekkel, a végtelenül édes-savanyúan eltett savanyúsággal, de a cékla sokkal jobb sorsra érdemes! Ez a nagyon egyszerû elõétel is olyan finom lett, hogyéppen csak megúszta azt, hogy a munkából hazatérõ Férjem is meg ne kóstolja.Sajnos neki is ízlett J, és elfogyott?. Azóta minden héten egyszer terítékre kerül, egy különbséggel: kicsi B is ráérzett a jóra, és 2 db bébicéklára van kalibrálva. Na de akkor nekünk mi marad?!
Hozzávalók 2 személyre:
10-15 dkg natúr franciatípusú kecskesajt
4 db kisebb cékla
só
pár csepp balzsamecet ...