SÜLT CSIRKECOMB KAKUKKFÜVES BURGONYÁVAL
sponsored links
Kakukkfû már két éve van a kertemben, de most használom elõször.
Egyszerûen elkészíthetõ csirkecombra esett most a választás burgonyával.
5 db egész csirkecomb
2 db vöröshagyma
só
õrölt bors
kakukkfû
1 kg burgonya
1 dl olaj
A combokat megmostam, sóztam, borsoztam.
A burgonyát megpucoltam, karikára vágtam. Sóztam, borsoztam, delikátot is tettem rá és összekevertem az olajjal, kakukkfûvel és a karikára vágott vöröshagymával.
A burgonyára rápakoltam a csirkecombokat, raktam még rá vöröshagymát és kakukkfüvet.
Lefóliáztam és 6-os fokozaton egy órát sütöttem. Ezután levettem a fóliát és pirítottam.
Legközelebb bátrabb leszek és több kakukkfüvet teszek rá.
Jó étvágyat!