SÜLT ALMA
sponsored links
SÜLT ALMA
Kell ennél egyszerûbb és finomabb édesség? Egy kicsit le kell(ene) állnom a sok édességgel, így vasárnap este csak bedobtam négy - alaposan megmosott - almát a sütõbe. Nem variáltam, nem töltöttem meg semmivel, csak simán az almákat kell betenni és 180 fokon addig sütni, amíg kapnak egy kis barna színt. Nagyon finom édesség és mindez hozzáadott anyagok nélkül készül, télen egyszerûen kihagyhatatlan csemege.
Sülés közben ráncosodnak és egy kicsit megrepednek majd az almák, illetve egy kis levet is eresztenek, kb. ekkor kell kivenni a sütõbõl, hogy a sok finom zamatos falat ne menjen ki az almából..:)
Aki szeretné variálni, az a magház kivétele után megtöltheti az almákat pl. lekvárral és úgy süti meg. A neten rengeteg variáció van a sült almára, mi csak így simán szoktuk megsütni..:)
Aki szeretné variálni, az a magház kivétele után megtöltheti az almákat pl. lekvárral és úgy süti meg. A neten rengeteg variáció van a sült almára, mi csak így simán szoktuk megsütni..:)
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.