SÁRGABARACK-KRÉM - javított változat
sponsored links
Úgy látszik nagyon nyár van, és Nekem nagyon árt a meleg...
Hõsiesen bevallom: kedves olvasóim néhányan számon kértétek rajtam a SÁRGABARACK-KRÉM hiányosan közölt receptjét, amit itt és most sûrû bocsánatkérések közepette most korrigálok. Szóval a recept helyesen:
SÁRGABARACK-KRÉM
Hozzávalók:1 kg sárgabarack, 2 vaníliás pudingpor, 2 joghurt, 5 szem szegfûszeg 1 darabka fahéj, 6 dl tej, tejszínhab, vaníliás cukor
A sárgabarackot kimagozzuk. 2 deci vizet forralunk, beletesszük a vaníliás cukrot, a szegfûszeget és a fahéjat. Pár percig forraljuk, majd beletesszük a barackokat is és 2 percig fõzzük. Botmixerrel összemixeljük. Kihûtjük. Közben elkészítjük a pudingot. Hozzáadjuk a mixelt barackot, és a joghurtokat? alaposan elkeverjük, majd tálkákban elosztva lehûtjük. Tejszínnel díszítve tálaljuk.