Szülinapi torta szexi feleséggel :)

2011-10-17

sponsored links


Személyes kedvencem lett ez a torta az utóbbi idõk termésébõl. Fõleg azért, mert végre sikerült a figurával valami hasonló pozitúrát beállítani, mint amit elképzeltem. Másrészt olyan jól klappolt minden, amikor ezt a meglepi tortát kifundáltuk, hogy jobb nem is lehetett volna.

Egy finn házaspár férfitagjának készült születésnapjára, egy kerek évforduló alkalmából, amit nem véletlenül nem írtam a tortára. ;) Barátaik lepték meg általam az urat, akit nem ismertem személyesen és ilyenkor nagyon nehéz eltalálni, hogy ki milyen stílusú tortának örülne igazán.

Mivel középkorú házaspárról van szó, úgy okoskodtam, hogy nem valami trendi, hanem inkább stílusos, szép, mégis látványos tortával lehetne lenyûgözni az ünnepeltet. Szerencsére Judit, aki a tortát megrendelte, rám bízta a tervezést, viszont megemlítette, hogy jó volna, ha a feleség rajta lehetne figura formájában a tortán. Rögtön az jutott eszembe, hogy milyen jópofa volna, ha kicsit olyan "pin-up girl" stílusban formáznám meg, szexis, hiányos öltözékben, mégis ízléses formában. Kértem tõle fotót, hogy ...


Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2011/10/szu...

sponsored links

Keres?s