Szülinap az Árnyasban karamelles ekler fánkkal

2011-12-04

sponsored links

Ma van a tesóm szülinapja! Idén, rendhagyó módon nem anyukám készítette az ünnepi menüt, hanem az Árnyas Étteremben gyûltünk össze ünnepelni. Már elég régen eldöntöttük, hogy így fogunk tenni, mert nagyon megszerettük ezt a helyet. Idén harmadszorra voltunk ott: elõször Mazsolino diplomaosztója után, aztán egy ?grill-fröccs-fánk? nevû vacsorán és aztán tesóm azt mondta, hogy milyen jó lenne télen is elmenni oda, és a duruzsoló kemence mellett ebédelni vagy vacsorázni. Ez a vágya most teljesült.

Nagy volt a sürgés-forgás amikor megérkeztünk, mert szinte tele volt az étterem. Lajos úr a tangóharmonikán játszott, a zenével megteremtve az alaphangulatot. Az étterem már karácsonyi díszbe öltözött, de még ez sem tudta elnyomni a békebeli, századfordulós jelleget, amit a belsõ tér áraszt magából. A falakon a régi képeket nézegetve visszarepülhetünk a múltba.

Azt hiszem, nem is kell említenem, hogy a konyha kitûnõ, a személyzet kedves és gyors. A Facebook-on is lehet hozzájuk csatlakozni, sõt érdemes is, mert mindig van valamilyen nagyon kedvezõ akció, vagy rendezvény, amit kár lenne ...

Folytats a blogon ... csincsilla.blogspot.com/2011/12/szuli...

sponsored links

Keres?s