Születésnapunkra

2011-10-10

sponsored links


Egy smarni, mellyel meglepem magam itt a konyhaszegleten...

Egy éves lett a Két cica konyhája, ilyenkor mindenki leltározni szokott: a gyerekeket megmérik, mennyit nõttek, a felnõtt nõk titokban ráállnak a mérlegre, mennyit híztak, és mindenki átgondolja, mi változott az elmúlt egy évben.

Mi történt a blogomon? Volt 366 bejegyzés (ebbõl több, mint 300 recept), több mint 475 000 oldalletöltés, 1734 rajongó a fészbukon - hogy a számszerûsíthetõ adatoknál maradjak. Persze az igazán fontos dolgok - mint mindig - a számokon túl mutatnak: egy éve még játékból indítottam el, de szép lassan átrendezte az egész életemet, és mára elsõ számú szervezõ elemmé vált.

Sok mindent terveztem ez alkalomból: különleges tortát, fontos gondolatokat, melyek a fejemben jártak már egy hete, de végül olyan prózaira sikerült ez a nap. Tegnap költöztettem haza Budapestre a két cicát és magamat a vidéki házunkból, ahol õk az egész nyarat töltötték, én pedig ingáztam, úgyhogy tombol körülöttem a macskadepresszió: se virágok, de békák, se madártermõ cseresznyefa. Így végül a csomagok közt botorkálva egy smarnit sütöttem magamnak, de megígérem, részletekben szállítom az ünnepi hangulatot, és sok érdekes meglepetést is tartogat ez az idõszak mindannyiunknak.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/10/po...

sponsored links

Keres?s