Születésnapi menü

2011-10-22

sponsored links


Az utóbbi napokban kevés idõm jutott a blogolásra, jó sok elmaradásom is van... Az õszi hónapokban az ünnepek egymást érik nálunk, de nem bánom, mert nagyon szeretek készülõdni.:) Múlt héten testvérem születésnapját tartottuk, a menü nagy részét és a tortáját is én készítettem. Így nem csoda, hogy nagyon vártam már a napot és reméltem, hogy minden a legjobban sikerül majd!:)
A születésnapi menü a következõ volt: húsleves és borleves (édesanyám készítette), sült hal és csirkemell fûszeres vajjal, hercegnõburgonyával. Sós süteménynek sajtos sós masnit és lilahagymás pogácsát készítettem. A torta ízesítésén sokat gondolkodtam, de végül a csokoládé mellett döntöttem, mivel az ünnepelt imádja a csokis édességeket, fõleg a nagyon krémes, tejszínes sütiket.
A tortát csokoládé rózsával és levelekkel díszítettem, melyeket csokoládé gyurmából készítettem. Nagyon egyszerû volt formázni, sokkal bonyolultabbnak tûnik, mint amilyen valójában. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, tényleg gyerekjáték.:)
Idõ és fény hiányában a fotók nem sikerültek túl jól, majd legközelebb...:)

Sült csirkemell fûszervajjal ...

Folytats a blogon ... mezesotthon.blogspot.com/2011/10/szul...

sponsored links

Keres?s