Szûzérme levelestésztában
sponsored links
A szûzérméket besóztam, borsoztam és fóliába csavarva hûtõben érleltem pár órát (most ennyi jutott rá, máskor minimum egy napig pihennek). Sütõben elõsütöttem.
Az egyik medvehagyma levelekbe lett becsavarva. A másik diós, medvehagymás, fokhagymás, sós, borsos, olíva olajos kérget kapott.
Leveles tésztába becsomagolva, sütõben megsütöttem.
Kempo kupa.
Mivel nem mentem segítõnek, sütiket sütöttem: egy meggyes csokis és egy diós linzer(Új!). Ezt fel lehet ajánlani, a büfében eladják és az egyesület megkapja a pénzt.
Mivel hagymázni is voltam, kitaláltam ezt a csomagolt szûzérmét. Ilyet már készítettem, csak más volt a zöld rész.
A szûzérmérõl leesett pár darab nem oda való húsi, ezeket alaplének szoktam megfõzni, és ha már megint van medvehagyma, készült egy kis krémleves.
Szomszéd barátnõm átkéredzkedett hogy megnézze a fóliasátramat, találtam benne pár közepes céklát. Kitaláltam gyorsan megfõzöm céklasalinak, végre valami igazi zöldség(már ahogy a fóliásat annak lehet nevezni), és még saját is.
Így néz ki ha neki állok egy kicsit fõzõcskézni,
és csak egy kicsit elkap a hév.
Ennek örömére a vacsi mirelit pizza volt. :)