Szûzérme gombapaprikással

2012-04-22

sponsored links


Egy kis lemaradásban vagyok, mert a bejegyzést még húsvétkor kellett volna megírni, de ez nem jött össze. A recept - a tojáskrémhez hasonlóan - a Kifõztük magazin húsvéti számából van. Az eredeti recept szerint szegfûgombát kellene használni az ételhez, de azt nem sikerült beszerezni (meg nem is akartunk), így egyszerû csiperkét használtunk, szerintem így is tökéletes lett. Picit elpepecseltünk vele, de megérte a fáradozást, isteni lett!

Apró megjegyzés: mi a szûzérméket még egy rövid ideig együtt pároltuk a gombapaprikással, nehogy véletlenül picit nyers maradjon a hús, ha valaki ügyesebb nálunk hússütés terén, akkor ez elmaradhat...

Hozzávalók:
50 dkg szûzpecsenye
50 dkg gomba (ha beszerezhetõ, akkor szegfûgomba)br />1 finomra vágott hagyma
1 paradicsom felvágva
1 paprika felvágva ...

Folytats a blogon ... akonyham.blogspot.com/2012/04/szuzerm...

sponsored links

Keres?s