Szõlõs krémdesszert

2017-11-01

sponsored links


Hozzávalók (4 személyre):
20-30 dkg vegyes szõlõ, 7-8 darab zabkeksz, 25 dkg mascarpone krémsajt, 3 dl görög joghurt, 7-10 evõkanál porcukor, 2 dl tejszín, 1 tasak vaníliás cukor.
Elkészítése:

A tejszínt kevés cukorral felverjük. A krémsajtot a joghurttal és a kétféle cukorral krémesre kavarjuk, majd belevegyítjük a tejszínhabot. A szõlõt megmossuk, leszedjük a szõlõszemeket. Elõkészítjük a poharakat. A zabkekszet apróra törjük, 2 evõkanál kekszmorzsát kanalazunk a poharakba, erre kanalazzuk a krém felét, majd a szõlõszemekkel kirakjuk, lerétegezzük a krémmel úgy, hogy minden réteg közé szõlõt rakunk. Tetejét szõlõszemekkel díszítjük, jól lehûtve tálaljuk.
KT. 2017/10


Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s