Szójajoghurtos kölespuding cseresznyével

2011-05-26

sponsored links


A köles nagyon jó dolog (rendszeres fogyasztása rákmegelõzõ hatású, gyulladáscsökkentõ, szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztõrendszert. Megelõzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében. Sok szilíciumot tartalmaz,  de emellett tartalmaz nátriumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort és vasat, ill.   B karotint, B1 és B2 vitamint. A köles az egyetlen gabonaféle, amely teljes értékû fehérjék mellett 7 aminosavat tartalmaz és lúgos kémhatású.) 
Mégis már régen ettünk, így ez készült ma. Nagy Zsuzsától (vegán szakácskönyvek szerzõjétõl) tanultam, hogyan készül az igazán finom, pergõ köles:...

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2011/05/sz...

sponsored links

Keres?s