Szívvel, saját kézzel

2012-08-09

sponsored links

olasz csavart.jpg

Elfoglalt vagyok, nincs annyi idõm, nem tudok koncentrálni, elfogyott a türelmem, nem vagyok kreatív, nekem ez úgysem sikerül... és végül a TÉSZTA a kukában landolt. Te hogyan csinálod, mi a titkod? Áruld el!
Elárulom, hogy a titok benned van! Készítsd szívvel, saját kézzel! 
"Az érintésben energia van, csodát tévõ energia.? (Adam J. Jackson)
Az érintés összeolvaszt a tésztával, eggyé válsz vele... nincsenek korlátok, nem foglalkoztat az idõ múlása, a jelen pillanatban (MOST) vagy és a tevékenység által eljutsz belsõ forrásodhoz, ahol a szeretet lakozik. A szereteted a fûszer, tõled, általad válik csodálatossá a TÉSZTA. 
És mi a helyzet a kreativitással?
"... a kreativitásnak nincs köze semmilyen meghatározott munkához. A kreativitásnak a tudatosságod minõségéhez van köze. Bármi, amit teszel, kreatívvá válhat, ha tudod, mit jelent a kreativitás. A kreativitás azt jelenti, hogy minden munkát meditációként élvezel, minden munkát mély szeretettel végzel." (
Osho)
Ürítsd ki az elméd, dobd ki a sémáidat, változtasd meg a gondolataidat, higgy magadban, mert TE is képes vagy rá! ;)
Így leírva olyan egyszerû, de megpróbáltam és nem mûködik.
Nem mûködik? És az általad készített lekvár, aminek most is a számban érzem az ízét? Arra volt idõd, tudtál koncentrálni? Mit gondolsz azt nem fûszerezted a szereteteddel? Te készítetted, szívvel, saját kézzel.
Az más... amikor megvásároltam a friss gyümölcsöt és sétáltam hazafelé a piacról, akkor már a számban ...


Folytats a blogon ... tisztateszta.blog.hu/2012/08/09/fusilli

sponsored links

Keres?s