Színes-ízes rizseshús

2011-10-17

sponsored links


Tegnap Mama csirkéibõl csak a mellehúsa maradt meg nyersen, a többi alkatrészt megfõztem-sütöttem, sõt jól meg is ettük. Ma gyorsan kellett fõznöm, amíg a Kicsi  elment Nagypapival és Legkisebbikemmel autókázni. Nem jutott más eszembe, mint a rizseshús. Azért, hogy mégis más legyen, mint az eddigiek, most nem fagyasztott répa-borsó keveréket tettem bele, hanem egy jókora piros húsú lecsópaprikával és  igazán zsenge, édes fagyasztott cukorborsóval gazdagítottam, a végén pedig hatalmas csokor apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítettem. Olyan, de olyan finom lett, amellett, hogy gyönyörûséges is, hogy mind el is fogyott.
Hozzávalók: 4 fél csirkemellfilé, kevés olaj, 1 fej hagyma, 1 jó nagy piros húsú lecsópaprika, 25 dkg mirelit zsenge borsó, 3 fõzõtasak (37,5 dkg) paraboiled rizs 4 fehér kanál ételízesítõbõl kiszitált szárított zöldség, 2,5 fehér kanál ételízesítõ, jó sok ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2011/10/szines-iz...

sponsored links

Keres?s