Színes, klasszikus szendvicsek svájci gyökérkenyéren
sponsored links
Idõnként rám jön a szendvicskészítés, ilyenkor csak úgy ontom a szendvicseket. Mostanában közzé tettem néhány melegszendvics formációt is, most újra hideg szendvicsek következnek.
Nem vásároltam flancos alkatrészeket ehhez a szendvicstálhoz. Egyszerûeket, frisseket, finomakat.
Sült sonkát, füstölt-fõtt tarját és csípõs vastagkolbászt. Friss tanyasi tojást fõztem keményre. Zöldhagymát, datolya paradicsomot, vajretket, enyhén csípõs zöldpaprikát, piros kápiát, és csinos, apró salátaleveleket mostam, szeleteltem, készítettem elõ a díszítéshez. Háromféle sajtból készítettem elõ kisebb szeleteket: füstölt, nagy lyukú és brie sajtból.
A szendvicsek camambertes és kéksajtos sajtkrém alapot kaptak, majd kialakítottam rajtuk a salátaágyat, utána ...