Színes egytálétel (paleo)

2017-11-29

sponsored links




A szürke, ködös idõk egyik legjobb ellenszere egy-egy színes étel. Megfigyeltem magamon, hogy ilyenkor kifejezetten igénylem a színkavalkádot a tányéromon.

Hozzávalók személyenként:

1 csirkemell filé
1 kisebb narancssárga édesburgonya
1-2 evõkanál zsír (mindegy milyen)
1 lila hagyma
10 dkg spenót
negyed gránátalma
1 gerezd fokhagyma
törött bors 

A megtisztított lila hagymát nyolc cikkre vágjuk. Az édesburgonyát alaposan megmossuk. Héjastól a hagymadarabokhoz hasonló méretûre vágjuk. A csirkemellet szintén felkockázzuk. A spenót szárát eltávolítjuk. A gránátalmát magjaira szedjük. A felforrósított zsíron elkezdjük pirítani az édeskrumplit. Ízesítjük sóval, borssal és összezúzott fokhagymával. Pár perc után hozzáadjuk a húst. fehéredésig, néha átforgatva, pirítjuk. Beletesszük a lila hagymát. Még pár percig sütjük. A spenótot is hozzá adjuk és már csak addig tarjuk a tûzön, amíg a levelek összeesnek. A tûzrõl levéve megszórjuk a gránátalmával és mer fogyaszthatjuk is.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s