Színek a tányéron: medvehagymás csirkevagdalt batátával
sponsored links
A kép nem adja át annyira, hogy mirõl beszélek, ha színeket mondok. Élõben a csirkevagdaltnak szép halványzöld színe van a medvehagymától.
Hozzávalók:
- csirkemell
-40 g szezámliszt
-100 ml kókusztej
-1 tojás
-só, bors, kurkuma
-olajban eltett medvehagyma
A csirkén kívül mindent jó összekevertem. A csirkét megpucoltam és kis darabokra vágtam és az egészet összeturmixoltam. Szilkonos formában 50 perc alatt megsütöttem. Köretnek egy (315 g) felszeletelt egy batátát pároltam meg alufóliában.
És amin ma jót röhögtem: konyhai baklövések gyûjteménye Konyhalálnál :D
Hozzávalók:
- csirkemell
-40 g szezámliszt
-100 ml kókusztej
-1 tojás
-só, bors, kurkuma
-olajban eltett medvehagyma
A csirkén kívül mindent jó összekevertem. A csirkét megpucoltam és kis darabokra vágtam és az egészet összeturmixoltam. Szilkonos formában 50 perc alatt megsütöttem. Köretnek egy (315 g) felszeletelt egy batátát pároltam meg alufóliában.
És amin ma jót röhögtem: konyhai baklövések gyûjteménye Konyhalálnál :D