Székelykáposzta

2012-12-28

sponsored links


Az õsszel gyalult káposztát tettem be cserép hordóba savanyú káposztának. Finom ropogós lett íze karácsonyra, így azt gondoltam, hogy ideje felhasználni és fõzzünk hát székelykáposztát. A káposzta tele van C- vitaminnal, mindenkinek ajánlom, ezt az egyszerû receptet.

Hozzávalók:
/ 4 fõre/

50 dkg sertés hús
50 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
só, bors, pirospaprika
olaj

Elkészítés:

Elsõként a pörköltöt tesszük oda. A vöröshagymát apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával és rögtön egy fél pohár vizet öntünk rá, nehogy a paprika megégjen. Hozzáadjuk a felkockázott ...

Folytats a blogon ... varazslatfakanallal.blogspot.com/2012...

sponsored links

Keres?s