Szárazbab-fõzelék

2013-01-10

sponsored links


Hozzávalók:
25 dkg. tarkabab/lehet fehér is/, 1 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, babérlevél, só, õröltbors, pirospaprika, csípõspaprika, liszt a rántáshoz és habaráshoz, 1 kis doboz tejföl, olaj.
Elkészítése: / Babot elõzõ este beáztattam./ Annyi vízzel tettem fel fõni a babot hogy jól ellepje , sót és babérlevelet tettem a hozzá. Mikor már kezdett puhulni a bab akkor készítettem egy hagymás rántást/ olajat forrósítottam amibe tettem a felkockázott hagymát 1 ek. lisztet mikor már pirult akkor szórtam meg a borssal és pirospaprikával majd felöntöttem vízzel/ amit ráöntöttem a babra kicsit fõztem majd a tejfölben elkevert 1 ek. lisztet, csípõspaprikát, összetört fokhagymát is ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2013/01/...

sponsored links

Keres?s