Szuper reggeli: Zabpehely rizstejjel és pirított mandulával + a negyedik hét cukor nélkül

2012-02-29

sponsored links


Hát ide is eljutottunk... a végére! A cím nem teljesen pontos, ugyanis a negyedik hetet csak félig csináltuk végig.  Február 25-én a délelõtti órákban, 25 kemény nap után véget ért a kihívás. A 24. napon este rám tört az édesség utáni vágy elég erõsen, ezért úgy döntöttem, hogy másnap megállítom a folyamatot és nem "kínzom" magam tovább.

Befejeztük.

Elég volt most ennyi.

A böjt ezzel lett megtörve... habos cappuccinoval és egy alig érezhetõen édes croissant-nal. Elfogyasztásuknak minden pillanatát élveztük I.-vel.

Néhány hete szokásunkká vált, hogy a szombati piac után megiszunk egy pöti cáfét vagy cappuccinot és eszünk hozzá egy croissant-t. Múlt szombaton úgy döntöttünk, hogy teszteljük a Villa Bagatelle kistesóját, a Bagatellinit. Rengeteg ropogós, finom kenyér, pékáru, szendvics, saláta, frissen facsart narancslé készül náluk, mi azonban maradtunk a hõn áhított egyszerû reggelinknél. A cukormentesség feloldására kiváló volt.

A Bagatellinivel egy olyan kávézót és pékséget hoztak létre, ahol "minden elsõrangú minõségû, természetes vagy bio alapanyagokból készül, és amelyben a kávékülönlegességekrõl a kiváló minõségérõl ismert, bécsi Daniel Moser gondoskodik". A legapróbb részletekre is figyeltek a design kialakítása során, egységes hangulatot tükröznek a fehér ...

Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2012/02/szuper-...

sponsored links

Keres?s