Szuper reggeli: Zabpehely rizstejjel és pirított mandulával + a negyedik hét cukor nélkül
sponsored links
Hát ide is eljutottunk... a végére! A cím nem teljesen pontos, ugyanis a negyedik hetet csak félig csináltuk végig. Február 25-én a délelõtti órákban, 25 kemény nap után véget ért a kihívás. A 24. napon este rám tört az édesség utáni vágy elég erõsen, ezért úgy döntöttem, hogy másnap megállítom a folyamatot és nem "kínzom" magam tovább.
Befejeztük.
Elég volt most ennyi.
A böjt ezzel lett megtörve... habos cappuccinoval és egy alig érezhetõen édes croissant-nal. Elfogyasztásuknak minden pillanatát élveztük I.-vel.
A Bagatellinivel egy olyan kávézót és pékséget hoztak létre, ahol "minden elsõrangú minõségû, természetes vagy bio alapanyagokból készül, és amelyben a kávékülönlegességekrõl a kiváló minõségérõl ismert, bécsi Daniel Moser gondoskodik". A legapróbb részletekre is figyeltek a design kialakítása során, egységes hangulatot tükröznek a fehér ...