SZUDZSUKAKJA - KOLBÁSZKÁK
sponsored links
Tulajdonképpen ez a görög étel a fasírthoz hasonlít... de nem az!:-)
Merthogy ízre és állagra nem az jut eszünkbe róla, mégha az összetevõk hajaznak is rá..
Nagyon finom, mi nagyon szeretjük, bármilyen körettel adható, Anyósom receptje..:-)
SZUDZSUKAKJA - KOLBÁSZKÁK
Az alábbi adagból 25 db kis "kolbászka" lesz.
Elõször a mártást készítjük el.
Mártás:
1 hagyma
vaj +olaj
2 ek liszt
1 ek cukor
1 csésze víz
1 csésze fehérbor
40 dkg paradicsom pürésítve (vagy konzerv)
Az olaj és vaj keverékén félpuhára párolom a hagymát.
Beleszórom a lisztet és csomómentesre keverem.
Felöntöm a vízzel és a borral, valamint a paradicsommal és felforralom.
Sózom-borsozom, cukrozom és félreteszem amíg elkészülnek a kolbászkák.
Kolbászkák:...