Sztifádó (görög marharagu)

2012-09-07

sponsored links



Hozzávalók
: 70 dkg marhahús, 2 fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 marék aranymazsola, 2 db egész fahéj, 1 csipet õrölt szegfûszeg, 1 narancs reszelt héja, bors, himalája só, 3 ek. szõlõmagolaj, 2 marék gyöngyhagyma, 1 ek. méz, 3 ek. paradicsompüré

Elkészítése: felhevített olajra dobom a felkockázott hagymát, megdinsztelem, majd ráteszem a feldarabolt marhahúst, átpirítom. Rákanalazom a paradicsompürét, ízesítem a mazsolával, fahéjjal, szegfûszeggel, borssal, mézzel, a narancs lereszelt héjával,a felaprított fokhagymával, sóval. Beleteszem a ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2012/09/szti...

sponsored links

Keres?s