Szomszédolás

2013-03-12

sponsored links


Mostanában ilyen gyönyörûeket sütök. Igaz ez nem teljes õrlésû, a legtöbb a BL 80-as liszt benne. Kovásszal készül és ami miatt szerintem szép és nagyon finom lesz, hogy a második kelesztést, amikor formában van már a tészta, azt hideg helyen hosszabb ideig hagyom. Akár több órán át is.

Ropogós héj, finom illat, puha kenyérbél.

Kaptam ma két padlizsánt a boltba. Nem vitte el senki, nekem adta a Zoli. Megcsináltam krémnek, kenyeret úgyis kellett volna sütni, gondoltam akkor a szomszédokkal megkóstoljuk.
Aztán láttam ezt a szendvicset az újságban.
Kenyérre kékpenészes sajtot kellett morzsolni. Endívia salátám nem lévén, az árokparton gyûjtöttem kis zöldet, turbolyát, tyúkhúrt, a fólia alól pár levél spenótot.
Ezt tettem a sajt tetejére.

Ropogósra sütöttem bacon szalonna szeleteket, meghintettem ...

Folytats a blogon ... gondaanyu.blogspot.com/2013/03/szomsz...

sponsored links

Keres?s